Pr. stk.
55,00 kr.
På lager
Grøndals muslinger i escabeche sauce er skønne og faste muslinger, marineret i en let syrlig olie bestående af rød peberfrugt, hvidvinseddike, salt og olie.
Grøndals muslinger i escabeche sauce er en spansk konserves klassiker. Friterede muslinger i escabeche er en sand middelhavsret. Sauce escabeche er en frisk syrlig sauce baseret på bl.a. eddike og peberfrugter. Denne version af muslinger i escabeche er først let friteret og derefter marineret olie-eddike lage med rødpeber, hvidløg, krydderier, lauerbærblad, olie, peber og salt. Muslingerne har en cremet konsistens og skøn smag af friskt hav og syrlige noter.
Grøndals muslinger i escabeche sauce er skønne og faste muslinger, marineret i en let syrlig olie bestående af rød peberfrugt, hvidvinseddike, salt og olie. Marinaden har en lækker rødlig farve – og er skøn som dressing til en salat eller til at dyppe sit brød i. Disse muslinger i escabeche sauce kan bruges på utallige måder og kun fantasien sætter grænser. Prøv for eksempel at komme dem i en lækker salat, i din wokret eller i en lækker cremet risotto.
Kender du knivmuslinger? Ellers kan du læse mere om Grøndals knivmuslinger lige her.
Musling: Musling, mytilus galloprovincialis
Indhold: Musling (mytilus galloprovincialis),rødpeber, hvidløg, krydderier, laurbærblad, olie, peber og salt.
Geografi: Spanien, Galicia
Nettovægt: Nettovægt 110 gr., drænet vægt 70 gr.
Holdbarhed: +2 år fra købsdato
Opbevaring: Tørt mellem 5 C og 24 C
Fangstmetode: Opdrættet i miljøsikrede enheder i FAO area 27VIIIc (Biscay).
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.