Pr. stk.
499,00 kr.
På lager
Anaperenna er lavet på 82% Shiraz og 18% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 16 måneder på 100% ny eg.
OBS! ØNSKER DU ET STØRRE ANTAL FLASKER END VI HAR TILGÆNGELIG ONLINE, SÅ TØV IKKE MED AT SENDE OS EN MAIL PÅ M@RIUS.DK. VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!
Ben Glaetzer – Anaperenna 2018
Anaperenna fra Glaetzer Winery er lavet på 82% Shiraz og 18% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive
Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 16 måneder på 100% ny eg. Duften
byder på ekstremt intens, fuldmoden brombær- og solbærfrugt med lækre nuancer af
kaffe, mørk chokolade og vanilje. Smagen er monumentalt rig og intens, og eftersmagen
er muligvis den længste, vi nogensinde har oplevet i en vin. Det mest forbløffende er dog,
at der under det hele ligger en formidabel friskhed, som gør vinens helhedsindtryk elegant
og harmonisk.
Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer,
Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog
græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens
vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han
ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket
han naturligvis rettede sig efter…).
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert
Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel;
Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på
de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance
og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.
Ben Glaetzer er udover Glaetzer Wines, involveret i Heartland Wines. Heartland projektet
er han medejer af, og her fremstiller han “value-for-money” vine på druer fra forskellige
områder i South Austalia. Vinene er intense og frugtdrevne, men uden at være marmelade
eller sødlige. Superlækre “entry wines”, der giver et indblik i Ben Glaetzers unikke vinmager
talent.
95 point – James Halliday: “A polished, glossy rendition of the great Australian blend from Ben Glaetzer. Wonderfully pure blackberry and plum fruits with a touch of blueberry lift, melding with deep spice, licorice, Old Jamaica chocolate and earth. Cedary oak flows in on the palate before retreating back into the fruit which shines brightly throughout. Tannins are gravelly and long and there is a sense of freshness to its form. Self assured and wonderfully pure drinking.”
93 point – James Suckling: “Aromas of red and black cherry, leather, bark and black licorice. Full-bodied with silky tannins. Rich and opulent on the palate, with very good concentration and intensity. Well structured and needs a bit more time to come together.”
Anaperenna er lavet på 82% Shiraz og 18% Cabernet Sauvignon fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinen er lagret 16 måneder på 100% ny eg. Duften byder på ekstremt intens, fuldmoden brombær- og solbærfrugt med lækre nuancer af kaffe, mørk chokolade og vanilje. Smagen er monumentalt rig og intens, og eftersmagen er muligvis den længste, vi nogensinde har oplevet i en vin. Det mest forbløffende er dog, at der under det hele ligger en formidabel friskhed, som gør vinens helhedsindtryk elegant og harmonisk.
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.