Pr. stk.
79,00 kr.
På lager
Bagsværd Lakrids Salt er noget så lækker. Den velkendte skønne lakridskaramel tilsat grov sydesalt fra Læsø. Det er en virkelig lækker kombination. Hvis du kan lide lakrids og salt, så skal du prøve denne lækkerbisken.
Bagsværd Lakrids Salt er noget så lækker. Den velkendte skønne lakridskaramel tilsat grov sydesalt fra Læsø. Det er en virkelig lækker kombination. Hvis du kan lide lakrids og salt, så skal du prøve denne lækkerbisken. Den har den klassiske konsistens, men man skal være forberedt på, at denne er mere vanedannende end man regner med. Her er der en plade du bare ikke vil være foruden. Denne lakrids fra Bagsværd, er salt, sej og yderst delikat. Den smelter på tungen, og et stykke er sjældent nok. Så når du tager hul på pakken, så husk at skær nok, da man har svært ved at stoppe. Prøv også den skønne classic eller salmiak, hvis den skal have lidt mere kraft.
Bagsværd lakrids er en helt ny måde at tænke og spise lakrids på, men det er bestemt kommet for at blive. Det er hurtigt blevet en favorit hos vores kunder – og vi forstår godt hvorfor. En intens smag af lakrids der fylder hele munden. Kan du lide din lakrids hård, så læg den i køleskabet inden du skal spise den eller lad den ligge i skabet, for at få en mere karamelagtig konsistens.
Bagsværd lakrids Salt kommer i en helt plade, som du selv skal skære. Lakridsen skæres bedst med en robust kniv.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes.
Lakrids i sin rene form kommer fra planten glycyrrhiza. Lakridsrodsplanten vokser primært i Nordafrika, Mellemøsten og Kina, hvor klimaet er helt perfekt for planten. Det er også i disse områder af verden, hvor man har fundet de ældste beviser på brugen af lakrids. Inden lakrids blev brugt til slik, som vi kender det i dag, blev den brugt som lægemiddel, som f.eks. hostemedicin.
Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/melk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salt (Læsø sydesalt), salmiak, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, farve/farge/färg: vegetabilsk kul/kol, overfladebehandlet/ytbehandlad (shellak).
Næringsindhold pr. 100 g.: Energi/energy: 1779 kJ/424 kcal, fedt/fat/Fett: 15 g, heraf mættede fedtsyrer/-syror, of which saturated fatty acids, davon gesättigte Fettsäuren: 14 g, kulhydrater/carbohydrates/Kohlenhydrate: 68 g, heraf sukker/socker-arter, of which sugars, davon Zucker: 49 g, protein: 2,4 g, salt/Salz: 2,2 g
Opbevares mørk og ikke for varmt. Vægt 160 g.
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.