Pr. stk.
53,00 kr. – 366,00 kr.
En lækker (synes vi selv) kaffeblanding, vi selv har skruet sammen. Kaffekræs er en af vores populære dessertkaffer med smag af valnød, orange og chokolade. God til desserter, chokolade eller “bare fordi.”
Kaffekræs er utrolig populær på grund af den blide og søde smag. Skøn dessertkaffe, der egner sig godt til is eller til en lidt “tung” chokoladedessert/kage. Den er baseret på colombiabønner tilsmagt med valnød-, chokolade– og orangekaffe. Mellemristet.
Vores brede udvalg af kaffe henvender sig til den kræsne kaffedrikker. Alle vores egne blandinger giver dig en unik smagsoplevelse. Der er kun brugt topkvalitetsbønner, som er ristet til perfektion, for at give dig den perfekte kop kaffe – dette gælder selvfølgelig også kaffekræs.
Den bedste kop kaffe er lavet på vand med den helt rigtige temperatur, det gælder også vores egen kaffekræs. De fleste mener, at det perfekte kaffevand er 92-96 grader varmt. 100 grader varmt vand ender nemlig med at skolde kaffebønnerne og det bringer de bitre smagsstoffer frem, mens for koldt vand ofte ender med kaffe, der ikke smager af meget.
Formalet kaffe mister hurtigere smag end hele bønner. Den bedste kop kaffe er derfor brygget på bønner, der males lige inden du sætter kaffen over. Det betyder ikke, at der ikke kan komme en god kop kaffe ud af formalet kaffe, men ønsker man en optimal smagsoplevelse, skal man altså vælge hele bønner og investere i en god kaffekværn – det bedste resultat får man nemlig med et ensartet resultat.
Det er vigtigt, at kaffen doseres rigtigt. Det har nemlig en afgørende betydning for, om du får lavet en god kop kaffe. Der er som regel anvisninger på pakkens bagside, og de er gode at følge – alternativt kan du bruge tommelfingerreglen der siger, at der skal ca. 7 gram kaffe til 1,5 dl vand og 45 gram til en liter vand.
Kort sagt: Korrekt dosering er et vigtigt led i jagten på at lave den bedste kop kaffe.
Filterkaffe er danskerne favorit og en af verdens mest udbredte bryggemetoder – blandt andet fordi den er simpel og ikke kræver avanceret udstyr. Metoden er med andre ord en sikker vinder til såvel arbejdspladsen som private hjem.
Filterkaffe kan enten laves på en filterkaffemaskine eller ved at male bønnerne med en kaffekværn, hælde dem i et filter og lade kogende vand løbe gennem filteret – begge bryggemetoder giver en smagfuld sort kaffe med en intensitet, som de fleste kan være med på.
Der er en god grund til, at espresso bruges som basen i mange af de kaffedrikke, vi kender. Den har nemlig en stærk og fyldig smag, som de fleste kan lide og som mange kaffeelskere sværger til.
Et espressoshot brygges traditionelt på 20-25 sekunder under tryk på 9 bar med mindst 7 gram kaffebønner.
Stempelkaffe er en nem måde at brygge en god kop kaffe på. Den har en simpel fremgangsmåde og kræver blot en stempelkande – det er altså let at gå til for medarbejderne på kontoret, der gerne vil have en god kop kaffe i pausen. Til gengæld er både dosering, vandtemperatur og trækketid op til den enkelte.
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.