Pr. stk.
269,00 kr.
På lager
En Gewurz med en flirtende og liflig duft af rosenblade og en vægt og tørhed, der gør den madegnet.
OBS! ØNSKER DU ET STØRRE ANTAL FLASKER END VI HAR TILGÆNGELIG ONLINE, SÅ TØV IKKE MED AT SENDE OS EN MAIL PÅ M@RIUS.DK. VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!
Josmeyer – “Les Folastries” har reference til en lidt pjattet flirt og passer stilmæssigt vældig godt den stil, Isabelle søger med sin Gewurztraminer “Folastries”. En Gewurz med en flirtende og liflig duft af rosenblade og en vægt og tørhed, der gør den madegnet. Nogen påstår, at Gewurztraminer er svær at sætte mad til. Det er en fejl, men til gengæld kræver det lidt omhu. Prøv Josmeyers Folastries til en fin røget laks, fisk i tomatsauce eller retter med karry. Så er der mulighed for perfekt harmoni.
Tom Stevenson, der er den ledende vinskribent, når det gælder vinene fra Alsace, anser
Josmeyer for at være områdets bedste producent! Alle Domainets vine fremstilles af
biodynamisk dyrkede druer. Josmeyer påbegyndte konverteringen af domainets 28 hektar
vinmarker til biodynamisk drift i 1996, og det har givet vinene et fantastisk kvalitetsløft. I
følge Josmeyer kan det ganske enkelt smages i druerne når de høstes, og dermed
naturligvis også i den færdige vin.
Også i kælderen er alt så naturligt som muligt. Hos Josmeyer bryder man sig ikke om ordet
“vinmager”. Det er naturen og ikke os, der laver vinen. Vi guider naturen lidt og det starter i
vinmarkerne. Er druerne perfekte er der ingen problemer i kælderen. Josmeyer forsømmer
imidlertid ikke den tekniske side af sagen. Tværtimod. De for hvidvinsproduktion så vigtige
presser er de mest avancerede i Alsace i dag. Mostkvaliteten er alfa og omega! Vinene
både gæres og lagres i mere end 100 år gamle fade.
Chaptalisering, tilsætning af syre eller enzymer indgår ikke i Josmeyers metoder, ligesom
huset heller ikke følger ”moden” med at lade restsødme og alkohol give vinene ”kunstig”
volumen. Stilmæssigt er Josmeyers vine bygget op omkring den naturlige
smagskoncentration og friskheden i druerne. Det giver utroligt holdbare, klassiske og
generelt tørre Alsace vine, der kan udvikle sig på flaske. Søger du den klassiske, tørre
Alsace stil er Josmeyer i dag en af de allerbedste
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.