Pr. stk.
199,00 kr. Original price was: 199,00 kr..169,00 kr.Current price is: 169,00 kr..
På lager
Wallace er lavet på 72% Shiraz og 28% Grenache fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i Barossa Valley. Vinstokkene er 50 – 100 år gamle! Shiraz-delen er lagret 16 måneder på 2 – 3 år gamle fade fortrinsvis af fransk eg, mens Grenache-delen er uden påvirkning af fad for at bevare renheden og den friske, aromatiske frugt.
OBS! ØNSKER DU ET STØRRE ANTAL FLASKER END VI HAR TILGÆNGELIG ONLINE, SÅ TØV IKKE MED AT SENDE OS EN MAIL PÅ M@RIUS.DK. VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!
Ben Glaetzer – Wallace Shiraz-Grenache fra Glaetzer Winery
Ben Glaetzer – Wallace er lavet på 72% Shiraz og 28% Grenache fra det eksklusive Ebenezer-distrikt i
Barossa Valley. Vinstokkene er 50 – 100 år gamle! Shiraz-delen er lagret 16 måneder på 2
– 3 år gamle fade fortrinsvis af fransk eg, mens Grenache-delen er uden påvirkning af fad
for at bevare renheden og den friske, aromatiske frugt. Duften er kompleks sammensat af
intens bærfrugt, orangeskal, vanille og mineraler. Smagen er saftig og kontant med stor
fylde, og munder ud i en lang, varm finish. En vin, der både giver stor umiddelbar nydelse,
men som også opfordrer til fordybelse. En fornem ledsager til retter med oksekød, lam,
kraftigt fjerkræ eller dyrevildt.
Ben Glaetzer blev bogstavelig talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer,
Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog
græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens
vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han
ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket
han naturligvis rettede sig efter…).
Ben Glaetzer er den australier, som har scoret flest anmeldelser over 95 point i Robert
Parkers vinmagasin, The Wine Advocate. Opskriften på hans succes er ganske simpel;
Høst et begrænset udbytte fra exceptionelt gamle vinstokke (op til 120 år), som vokser på
de bedste marker. Ved at vinificere vinene meget nænsomt, bevarer Ben vinenes elegance
og friskhed, også selvom de er kolossalt koncentrerede.
Ben Glaetzer er udover Glaetzer Wines, involveret i Heartland Wines. Heartland projektet
er han medejer af, og her fremstiller han “value-for-money” vine på druer fra forskellige
områder i South Austalia. Vinene er intense og frugtdrevne, men uden at være marmelade
eller sødlige. Superlækre “entry wines”, der giver et indblik i Ben Glaetzers unikke vinmager
talent.
93 point – James Halliday: “A 72/28% blend from Glaetzer’s stomping ground of Ebenezer, the vines 50 and 100 yo. Grenache had minimal oak contact, the shiraz matured in used hogsheads for 16 months. It’s Glaetzer style, pure and simple: love it or leave it.”
92 point – James Suckling: “This has attractive, ripe-raspberry aromas with a black-fruit core in a fresh, upbeat mode. The palate has a fleshy delivery of assertive blackberries, cassis and raspberries and delivers solid flavor and value. ”
91 point – Robert Parker: “Glaetzer’s least-expensive offering is a terrific bargain. The 2018 Wallace Shiraz-Grenache is a 72-28 blend, offering hints of cola and plum on the nose, backed by brighter raspberry and strawberry notes. It’s medium to full-bodied and framed by silky, fine-grained tannins, with a long, mouthwatering finish that hints at mocha and wood spice. Drink this beauty over the next 6-7 years.”
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.