Pr. stk.
79,00 kr.
På lager
Bagsværd lakrids Salmiak er en lækker prisvindende lakridskaramel med ekstra meget salmiak, som giver en fyldig smag, som holder længe. Hvis du ikke har prøvet Bagsværd lakrids endnu, så vil vi på det kraftigste opfordre dig til at gøre det – vær dog opmærksom på at det kan være lidt vanedannende;)
Bagsværd lakrids Salmiak er en lækker lakridskaramel med ekstra meget salmiak, som giver en fyldig smag, som holder længe. Hvis du ikke har prøvet Bagsværd lakrids endnu, så vil vi på det kraftigste opfordre dig til at gøre det – vær dog opmærksom på at det kan være lidt vanedannende;) Er salmiak lige en tand for kraftig for dig, så prøv en Classic.
Bagsværd lakrids er en helt ny måde at tænke og spise lakrids på, men det er bestemt kommet for at blive. Det er hurtigt blevet en favorit hos vores kunder – og vi forstår godt hvorfor. En intens smag af lakrids der fylder hele munden. Kan du lide din lakrids hård, så læg den i køleskabet inden du skal spise den eller lad den ligge i skabet, for at få en mere karamelagtig konsistens.
Bagsværd lakrids Salmiak kommer i en helt plade, som du selv skal skære. Lakridsen skæres bedst med en robust kniv.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælkeprotein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes.
Lakrids i sin rene form kommer fra planten glycyrrhiza. Lakridsrodsplanten vokser primært i Nordafrika, Mellemøsten og Kina, hvor klimaet er helt perfekt for planten. Det er også i disse områder af verden, hvor man har fundet de ældste beviser på brugen af lakrids. Inden lakrids blev brugt til slik, som vi kender det i dag, blev den brugt som lægemiddel, som f.eks. hostemedicin.
Sukker/socker, glukosesirup, sødet/sötad kondenseret mælk/mjölk, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salmiak, havsalt, vegetabilsk emulgator/emulgeringsmedel: mono- og diglycerider, farve/färg: vegetabilsk kul/kol, overfladebehandlet/ytbehandlad (shellak).
Næringsindhold pr. 100 g. Energi/energy: 1759 kJ/419 kcal, fedt/fat/Fett: 15 g, heraf mættede fedtsyrer/-syror, of which saturated fatty acids, davon gesättigte Fettsäuren: 14 g, kulhydrater/carbohydrates/Kohlenhydrate: 67 g, heraf sukker/socker-arter, of which sugars, davon Zucker: 49 g, protein: 2,3 g, salt/Salz: 0,8 g.
Opbevares tørt og ikke for varmt. Vægt: 160 g.
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.