Pr. stk.
99,00 kr.
Ikke på lager
Stickleback Red Reserve byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring.
OBS! ØNSKER DU ET STØRRE ANTAL FLASKER END VI HAR TILGÆNGELIG ONLINE, SÅ TØV IKKE MED AT SENDE OS EN MAIL PÅ M@RIUS.DK. VI GLÆDER OS TIL AT HJÆLPE DIG!
Heartland – Stickleback Reserve er fremstillet med eneret for det danske marked. Målet er at skabe en
vin, hvor samspillet mellem druerne Cabernet Sauvignon, Shiraz og Lagrein giver en vin,
der er større end den blotte sum af komponenterne. Shiraz byder ind med krydret frugt og
fylde. Cabernet bidrager med solbærfrugt og struktur, og Lagrein-druen giver vinen en
vidunderlig frugt og friskhed, som løfter helhedsindtrykket op på et helt nyt niveau
Vinen byder på en spektakulært frugtmættet bouquet med nuancer af solbær, kirsebær
samt lækre noter af vanilje fra 14 måneders fadlagring. Smagen er generøs og flot
afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback
Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra
grill), og dens blødhed og appetitvækkende frugt gør den også meget velegnet til at blive
nydt uden mad til.
Ben Glaetzer blev bogstaveligt talt født til at være vinmager. Hans far er Colin Glaetzer,
Barossa Valleys ”grand old man”. Når Bens legekammerater omdelte aviser eller slog
græsplænen for at få deres lommepenge, gik den unge Glaetzer til hånde i faderens
vingård. I en alder af 14 år kunne han reelt arbejde som fuldbefaren vinmager, selvom han
ifølge de australske myndigheder ikke måtte smage på vinen, før han fyldte 18 år (hvilket
han naturligvis rettede sig efter…).
Ben Glaetzer er udover Glaetzer Wines, involveret i Heartland Wines. Heartland projektet
er han medejer af, og her fremstiller han “value-for-money” vine på druer fra forskellige
områder i South Austalia. Vinene er intense og frugtdrevne, men uden at være marmelade
eller sødlige. Superlækre “entry wines”, der giver et indblik i Ben Glaetzers unikke vinmager
talent.
For at handle alkohol fra Marius Mortensen, skal du være 18 år.